Bijgeboekt: Theo Maassen & Kor Hoebe 24-06-2024

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is in volle gang! Onlangs presenteerden we al ruim 200 voorstellingen, maar daar hebben we er nog een aantal aan toegevoegd: op vrijdag 13 september speelt Kor Hoebe zijn eerste avondvullende voorstelling Kordaat en op donderdag 20 februari 2025 komt Theo Maassen naar Hengelo.

Vanwege overweldigende publieke belangstelling speelt Najib Amhali op dinsdag 5 november een extra voorstelling en ook Thijs Kemperink heeft een extra speeldatum in Hengelo toegevoegd aan zijn speellijst: op woensdag 19 maart 2025 speelt hij zijn dialect-voorstelling Oaverdrieven ku’j het beste met nen boot


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Weet waar je kooptDagelijks kopen landelijk duizenden mensen hun kaartjes. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Koop daarom nóóit tickets via een ander kanaal dan het officiële verkoopadres.
Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli was The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor half september.
Jeugd gratis naar Schouwburg Hengelo!Met trots kondigen wij aan dat vanaf theaterseizoen 24/25 vrijwel alle jeugd-, familie-, Young Adult- en dansvoorstellingen gratis toegankelijk zijn voor iedereen t/m 16 jaar!