Najib Amhali | di 5, wo 6 + do 7 november 20.00 uur 21-05-2024

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage van Najib Amhali. In zijn nieuwe show kijkt Najib terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland: van een flat in Krommenie tot de Ziggo Dome in Amsterdam! U wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, maar ook op de scènes en typetjes die Najib beroemd hebben gemaakt. Najib, hij is er weer helemaal!

Let op: Max. 4 kaarten per persoon.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Weet waar je kooptDagelijks kopen landelijk duizenden mensen hun kaartjes. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Koop daarom nóóit tickets via een ander kanaal dan het officiële verkoopadres.
Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli was The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor half september.
Jeugd gratis naar Schouwburg Hengelo!Met trots kondigen wij aan dat vanaf theaterseizoen 24/25 vrijwel alle jeugd-, familie-, Young Adult- en dansvoorstellingen gratis toegankelijk zijn voor iedereen t/m 16 jaar!