Weet waar je koopt 03-09-2024

Dagelijks kopen landelijk duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Koop daarom nóóit tickets via een ander kanaal dan het officiële verkoopadres: ga naar de officiële website van de artiest, organisator, evenement of locatie. Daar staat een link naar het juiste verkoopkanaal.

Meer weten: weetwaarjekoopt.nl. Daar staat ook een overzicht van de verkoopkanalen waar je GEEN tickets aan moet schaffen, zoals Topticketshop.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Ontdek de wereld van CoBrA bij SchouwArtVan 14 september tot en met 3 november presenteert SchouwArt een unieke expositie in de Schouwburg van Hengelo, waar de kleurrijke en expressieve werken van enkele van de meest prominente Cobra kunstenaars te bewonderen zijn. Laat je meevoeren door de werken van Karel Appel, Corneille en Eugène Brands, en ervaar de energie en het experiment dat deze kunststroming zo bijzonder maakt.
Weet waar je kooptDagelijks kopen landelijk duizenden mensen hun kaartjes. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Koop daarom nóóit tickets via een ander kanaal dan het officiële verkoopadres.
Jeugd gratis naar Schouwburg Hengelo!Met trots kondigen wij aan dat vanaf theaterseizoen 24/25 vrijwel alle jeugd-, familie-, Young Adult- en dansvoorstellingen gratis toegankelijk zijn voor iedereen t/m 16 jaar!