Ashton Brothers (Reprise '25) 25-04-2024

Met hun bejubelde show BROTHERS brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar, aan de tribe die ze samen vormen. Met onverschrokken 'visuele poëzie en absurdistisch variété' (De Telegraaf) en 'a splendid time guaranteed for all!' (Theaterkrant) nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

Hun voorstelling van 13 maart jl. scoorde een 9,5 bij het Hengelose publiek. Op 26 februari 2025 komen ze terug in Hengelo! De kaartverkoop is nu gestart.

< Bestel kaarten voor Ashton Brothers >


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Start kaartverkoop 2024-2025Op dinsdag 7 mei wordt het programma van het nieuwe theaterseizoen gepresenteerd! Vanaf 8 mei is de nieuwe brochure verkrijgbaar en staan alle voorstellingen ook op deze website. De kaartverkoop start vervolgens op donderdag 16 mei om 10.00 uur. Vrienden van de schouwburg bestellen vanaf maandag 13 mei om 10.00 uur.
Vanaf 1 september alle jeugd gratis naar Schouwburg HengeloMet trots kondigen wij aan dat vanaf het nieuwe theaterseizoen vrijwel alle jeugd-, familie-, Young Adult- en dansvoorstellingen gratis toegankelijk zijn voor iedereen t/m 16 jaar!
Onze Vrienden kopen met voorrang kaarten voor het nieuwe seizoen!Wist u dat een Vriendschap met Schouwburg Hengelo veel voordelen biedt?