De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen | za 18 mei 14.30 uur 22-04-2024

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie én een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster en het Australische CDP Theatre Producers hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Koop hier je kaarten voor deze knotsgekke voorstelling!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Start kaartverkoop 2024-2025Op dinsdag 7 mei wordt het programma van het nieuwe theaterseizoen gepresenteerd! Vanaf 8 mei is de nieuwe brochure verkrijgbaar en staan alle voorstellingen ook op deze website. De kaartverkoop start vervolgens op donderdag 16 mei om 10.00 uur. Vrienden van de schouwburg bestellen vanaf maandag 13 mei om 10.00 uur.
Vanaf 1 september alle jeugd gratis naar Schouwburg HengeloMet trots kondigen wij aan dat vanaf het nieuwe theaterseizoen vrijwel alle jeugd-, familie-, Young Adult- en dansvoorstellingen gratis toegankelijk zijn voor iedereen t/m 16 jaar!
Onze Vrienden kopen met voorrang kaarten voor het nieuwe seizoen!Wist u dat een Vriendschap met Schouwburg Hengelo veel voordelen biedt?